Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Ida R Nilsson - 12 februari 2010 21:49

Ja, turen ut med pojkarna + Driva gick mycket bra trots -25. Vi skrittade en sväng i skogen och skrämde några älgar! :D


Sen kom intressenterna på Myrrah och de var intresserade och vi tyckte det kändes bra, så det blev köp. Myrrah har nu flyttat till Finland, vilket i sig inte är så långt med tanke på hur nära gränsen vi bor ;P Vi skrev givetvis med i kontraktet att vi måste få hälsa på mm Så det blir väl en tripp i grannlandet till sommaren. Hon kommer att dela hage med en liten "spotted pony" och en liten åsna ;D hihi Nya ägaren har även 5tinkrar (avel mm). De skulle maila imorgon. Resan hade visst gått bra i alla fall. Skönt. Hoppas hon får det riktigt bra nu och får ha en massa skojj!


I och med att Myrrah blev såld så stängde mamma sitt stall tills vidare och Spira har flyttat in på vår gård. Det blev ett kärt återseende mellan pållarna. Ska snart ge kväll och kolla hur det går där ute.. Spira står i en "avdelning" i hagen så att säga, lite provisoriskt tills vi klurat ut hur det blir allra bäst. Nu är det alltså 6 hästar på gården, men på tisdag packar ju Stråla väskan och drar så då är de 5 igen. Våra 3 + mammas 2. Nä nu ska jag ut! Ha det bra!



-26

Av Ida R Nilsson - 12 februari 2010 08:15

Varför känns allt mycket jobbigare direkt när man kollar på termometern? suck.. Dra täcket över huvet?? väldigt lockande!


MEN, morgonen ska ju inledas med något roligt. Vi ska ut å rida! :D Anneli/Prinsen och jag/Dagg och kanske Emma/Driva. Nu är det ju väldans kallt så det blir bara en kort snutt, men det ska bli mys ändå med en liten tur :D


Sen så bär det av till mamma. Intressenterna på Myrrah kommer från Finland idag.. *hjääälp* Även fast jag inte pysslat om Myrrah så mycket så känns det vanskligt. Man vet ju inte vad som händer med henne om hon åker. Om dom tar henne måste dom lova att höra av sig och gå med på att vi kanske dyker upp på besök vid tillfälle. Men, man vet ju ändå inte om det blir så. Dom kanske bara försvinner "under jorden".. Eller ska man se det som att man har en anledning att åka på Finlands-utflykt :D

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards