Alla inlägg under december 2009

Av Ida R Nilsson - 11 december 2009 08:38

Nu är det fredag.. eller fredagsmyyyyys som blivit ett nytt koncept i Sverige, snacka om lyckad reklam! eller.. vad var det reklam för egentligen? haha Jag minns inte.


Längtar efter flickan..



Jag ringde o kollade restider med Grens igår och dom kör upp från Sthlm på torsdagar.. Så idag ska jag ringa Bleckert och fråga om jag ska boka in Aniara till 28jan eller 4feb. När jag ändå väntat så länge spelar det ju i princip ingen roll på en vecka men åååå jag vill ju givetvis ha hit henne så fort som möjligt!

Nu för tiden kör det visst inte längre än till Piteå så man får åka dit o hämta. Hihi :D   

Av Ida R Nilsson - 10 december 2009 00:52

Ja det händer tokiga saker här i byarna också.. få se om de fått fast dom "rätta".. Polisen har kört förbi även här.. obehagligt men såna här saker!

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5055341

Av Ida R Nilsson - 9 december 2009 12:52

Dags för att halka runt med vovven ute en sväng och sen ta tag i de där brevlådorna osv..


Planen är att måla köket imorgon! :D Så i kväll kommer det att slipas o maskeras för fullt där inne! Det ska bli så fint! Å jag hade gärna kunnat ha lite nya möbler där inne.. hehe Ett högre skåp med vitrin.. nytt köksbord o stolar.. å Andreas vill ju inte släppa iväg soffan men jag hade gärna haft den ommålad o omklädd redan nu.. nå väl det blir ett projekt framöver. Allt tar sin tid.

Av Ida R Nilsson - 8 december 2009 15:44

Idag kom jag hem med ett slaktat lamm i bagaget.. hoho Mycket har jag haft där förr men aldrig lamm.. Å absolut inte i små bitar i 2 kartonger.. Nog är det rätt grymt ändå.. Vegetarian.. hmm


Jag o mamsen har lagat lite hage.. Övre tråden låg ner runt hela hagen och på en sträcka av 20meter fanns det inte någon tråd alls! Ja man kan då undra vad de pysslat med. Kanske haft objudna gäster? Samtliga var i alla fall kvar i hagen så de måste definitivt trivas där eftersom de inte helt sonika promenerat iväg. Eller så är det rädd för att tråden kan vara kvar fast den inte syns. De är farliga saker!

Av Ida R Nilsson - 7 december 2009 18:45

Såg Luftslottet som sprängdes med Linda igår. Myselimys. Filmen var ju nå grymt bra förstås å jag önskar innerligt att det hade varit fler filmer på gång. Men det är nog liite svårt.. Men dom var så jädrans bra allihopa! Jag har köpt första filmen måste införskaffa de andra.. eller skriva på önskelistan..


Vi var förbi fammo igår, först till hennes lägenhet för att se om det var nå saker vi ville ha, och visst var det de :D Sen var vi till henne "på hemmet" och nu verkade hon mycket nöjdare. Skönt.

Av Ida R Nilsson - 5 december 2009 16:32

Hör å häpna, Andreas är JÄTTENÖJD med prestationerna på körkursen!! Jag tror öronen trillar av, möjligtvis brukar han vara nöjd någon gång ibland men inte ens när han fick 46p på KBI var han Jättenöjd! Roligt i alla fall!


  


Jag o Ridde har tagit det lugnt här hemma. Vi gav oss ut i skogen innan det mörknade och hämtade hem en massa grankvistar som vi sedan klädde in trappräcket till bron med. Mys :D Å så har vi pyntat med domherrar och fått fram en adventsstjärna. Mer ska det bli så småningom..


Nu längtar jag efter min Andreas.. han o Dagg är på väg hem, äntligen :D


Kvällen har för många erbjudanden så jag vet inte vad jag ska välja.. *hmm*

Av Ida R Nilsson - 4 december 2009 13:03

Konstigt halvdisigt väder hela dagen, fotade mitt på dan vid 12 och bilderna blev suddiga i alla fall..


  

Fördelen med vatten-grävningen är att vi fått en bred väg runt stallet o förbi rian. Observera hur rejält stenröset till höger blivit! Då ska man "bara" få tillbaka hagstolparna i den frusna marken..


  

Ridde-bus visar upp "nya" stenar i trädgården :D


  

Lite vinterpynt på bron.


  

Hästgänget :D


  

Bilderna såg så tråkiga ut fast det är en skön dag ute så jag avslutar med en roligare bild :D

Av Ida R Nilsson - 4 december 2009 07:00

Den 30/11-09 förlorade jag min käre bonuspappa. Han somnade stilla in i min mammas famn efter att ha kämpat mot sjukdom i många år.


Jonte har varit min bonuspappa sedan jag var 2år gammal och han har varit mer pappa för mig än min "riktiga" pappa någonsin varit. Det är stor sorg men även en viss lättnad, att han inte behöver lida mer. På ett sätt var det svårare att se honom kämpa och vara frustrerad i så många år.. Och på något vis känns han mer närvarande nu än han varit på länge.

Vår relation har testats rejält under min uppväxt av olika anledningar men hur som helst fanns han alltid där i alla fall, det betvivlade jag aldrig, Jonte var en självklar del i mitt liv.

Jag har så många oförglömliga härliga minnen, tankesätt och åsikter som jag kommer bära med mig i livet. Framför allt har Jonte lärt mig om styrka, kärlek, glädje och livsnjutning.


All kärlek.


Ida

Ovido - Quiz & Flashcards